Денислав се бори с остра лимфобластна левкемия от 2017 година насам,

...
Денислав се бори с остра лимфобластна левкемия от 2017 година насам,
Коментари Харесай

Денислав се бори с левкемия, но има нужда от нашата финансова помощ

Денислав се бори с остра лимфобластна левкемия от 2017 година насам, само че в този момент има потребност от нашата финансова помощ.

След извършеното химиотерапевтично лекуване е реализирана цялостна ремисия.

До ноември 2019 год. Дени е на поддържаща терапия. За страдание, година по-късно се открива рецидив – остра миелоидна левкемия.

Родителите се свързват със Sourasky Medical Center в Тел Авив и получават в началото офертата за лекуване и алогенна костномозъчна трансплантация от нефамилен донор на стойност 200 000 щатски $. По-късно, когато детето към този момент е признато, се постанова да му бъдат извършени 2 курса предоперативна химиотерапия и е назначена трансплантация на костен мозък, съобщи настоящо.ком.

Дени имаше незабавна дарителска акция в DMS предходната година, доста донори му помогнаха да събере средствата за лекуване и през месец май 2021 год. той беше сполучливо трансплантиран. След това измина дълъг оздравителен интервал. За огромно страдание кошмара се завръща – на Дени му следва нова битка и нова акция за избавление на живота му!

Дени се нуждае от незабавна лекарска интервенция с цел да влезе в ремисия и да се направи втора животоспасяваща трансплантация! Кампанията му е възобновена, помогнете му още веднъж, всяка дарена сума е от голямо значение! Към момента към момента няма дефинитивна оферта от болничното заведение за идната трансплантация на костен мозък. Лечението на Дени стартира със незабавна биологична терапия, всеки курс е на стойност над 60 000 щ.д. Кампанията ще бъде настоящо обновена с последните вести за положението на Денислав! Получател: Сдружение Български дарителски конгрес Банка: Обединена Българска Банка IBAN: BG06 UBBS80 0210 2607 2940 BIC UBBSBGSF Основание на превода:

Дарение за DMS DENISLAV
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР